Duyurular

Polis Akademisine Bağlı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü, Adli Bilimler Enstitüsü ve Trafik Enstitüsü Lisansüstü Programlara Başvurular Başlamıştır
  07 Eylül 2020

Polis Akademisine Bağlı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü, Adli Bilimler Enstitüsü ve Trafik Enstitüsü Lisansüstü Programlara Başvurular başlamıştır.
Adaylar 7-18 Eylül tarihleri arasında https://ais.pa.edu.tr/ linkinden başvuru bilgilerini doldurarak alacakları başvuru formu dökümünü istenen belgeler ile birlikte Enstitüye teslim edeceklerdir.

Not:  Herhangi bir sebeple başvuru yapamayan adaylar ile yabancı uyruklu adayların başvuruları şahsen Enstitüde yapılacaktır.

Kontenjanlar, başvuru şartları ve sınav takvimi aşağıda belirtilmiştir.

Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Programlarına Öğrenci Alımı için tıklayınız

Adli Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Programlarına Öğrenci Alımı için tıklayınız

Trafik Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Programlarına Öğrenci Alımı için tıklayınız