POLİS MESLEK YÜKSEK OKULLARI 2019/2020 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ
  08 Eylül 2020

Başkanlığımıza bağlı 5 Polis Meslek Yüksek Okulunda (İstanbul Adile Sadullah Mermerci, Kastamonu, Kırıkkale, Rüştü Ünsal, Samsun 19 Mayıs)  2019-2020 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan toplam 1.641 Polis Memuru 08 Eylül 2020 Salı günü gerçekleştirilen törenle mezun olmuşlardır.

Başkanlığımız Gölbaşı yerleşkesinde bulunan Ali Birinci Kültür Merkezinde düzenlenen tören; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU, Bakan Yardımcıları Muhterem İNCE ve Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL, Vali-Emniyet Genel Müdürü Mehmet AKTAŞ, Jandarma Genel Komutanı Arif ÇETİN, Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet KENDİR, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Murat BULUT, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, Makama doğrudan bağlı Başkanlar ile Daire Başkanları ve Polis Akademisi yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan 100 polis Memurunun katıldığı törende İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’nun mezun olan Polis Memurlarına hitapları aynı zamanda 5 Polis Meslek Yüksek Okulunda canlı olarak yayınlanmıştır.