Polis Okulu Müdürleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı
  08 Temmuz 2020

07 Temmuz 2020 Salı günü KOM Konferans Salonunda İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU’nun katılımlarıyla “Polis Okulu Müdürleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı” açılış töreni gerçekleşmiştir.

Programa ayrıca; İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL, Vali-Emniyet Genel Müdürü Mehmet AKTAŞ, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK,  Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Turan ERGÜN, Hukuk İşleri Genel Müdürü Hakan ÖZTATAR, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tümgeneral Hüseyin KURTOĞLU, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, Başkanlar, Daire Başkanları ve Polis Okulu Müdürleri katılmıştır.

Açılış töreninin ardından Polis Akademisi Çalıştay salonunda İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL’in konuşmaları, Vali-Emniyet Genel Müdürü Mehmet AKTAŞ’ın “Tecrübe Paylaşımı” konusundaki konuşmaları ve Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ın “Dünya’da Polislik Sistemleri ve Polis Eğitimi” konusunda yapmış olduğu sunum ile I. Oturum gerçekleştirilmiştir.

Verilen aranın ardından Bakan Yardımcılarımız Mehmet ERSOY, Muhterem İNCE, İsmail ÇATAKLI, Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL, Emniyet Genel Müdürü Mehmet AKTAŞ, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları ve Okul Müdürlerinden oluşan gruplarla toplantılar yapılmıştır.

Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ufuk AYHAN tarafından “Polis Temel Eğitimi ve Hizmetiçi Eğitimi” konusunda İstihbarat Başkanı Sabit Akın ZAİMOĞLU, Trafik Başkanı Mehmet YAVUZ, KOM Daire Başkanı Mahmut ÇORUMLU, Asayiş Daire Başkanı Levent TUNCER, TEM Daire Başkanı Hasan YİĞİT ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Erdal ÇETİNKAYA’nın ise farklı konularda yaptığı sunumlar ile II. Oturum gerçekleştirilmiştir.

Vali-Emniyet Genel Müdürü Mehmet AKTAŞ’ın Polis Okulu Müdürlerine hediye takdimi ile program sona ermiştir.