15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli
  14 Temmuz 2021

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü Başkanlığımız Gölbaşı yerleşkesinde bulunan Ali Birinci Kültür Merkezinde, FETÖ tarafından Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin unutulmaması, unutturulmaması ve bu ihanetin üzerinin örtülmesine izin verilmemesi adına Polis Akademisi ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tarafından ortak düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli”; İçişleri Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğg. Murat BULUT, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Erkan KILIÇ, GAMER Başkanı Hakan KAFKAS, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları 1. Sınıf Emniyet Müdürü Selami HÜNER, 1. Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim KULULAR, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Resul HOLOĞLU, Emniyet ve Jandarma Teşkilatları Başkan ve Daire Başkanları, Polis Akademisi ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcıları, PAEM Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU, İl Jandarma Komutanı, Polis Akademisi yöneticileri ve akademisyenleriyle beraber Polis Akademisinde eğitimleri devam eden “İlk Kademe Amirlik Tamamlama Eğitimi” kursiyerleri ve “Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi” öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Söz konusu panelde; İçişleri Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Tayyip Sabri ERDİL’in açış konuşmalarını yapmalarının akabinde Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ın moderatörlüğünde Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Kemal BAYRAM, Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet ŞAHİN ve Gazeteci Kemal GÜMÜŞ tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Oturumu” gerçekleştirilmiş ve panel Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğg. Murat BULUT’un kapanış konuşması ile sona ermiştir.