2017 PMYO 2. Yedek Yerleştirme Sonuçları
  29 Eylül 2017

Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Sınavı 2. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.
2017-2018 eğitim öğretim dönemi için Polis Meslek Yüksekokullarına 15/09/2017 tarihli 1. yedek planlamada 418 erkek, 17 kadın olmak üzere toplam 435 yedek adayın planlaması yapılmıştır.

2. yedek planlamada, asıl ve yedek olarak planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine erkek adayların 419’uncu sırasından başlanılarak 131 erkek, kadın adayların 18’inci sırasından başlanılarak 3 kadın olmak üzere toplam 134 yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Bundan sonraki yedek planlamaları için adayların Başkanlığımızın internet sitesini takip etmesi gerekmektedir.
Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

PMYO 2.YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI