26.Dönem POMEM Mezuniyet Töreni
  20 Haziran 2021

Akademimize bağlı 24 Polis Meslek Eğitim Merkezimizde eğitimlerini başarıyla tamamlayan 6.760 Polis Memuru (6.063 erkek, 697 kadın) 20 Haziran 2021 Pazar günü gerçekleştirilen törenler ile Emniyet Teşkilatı saflarına katılmıştır.

Akademimiz Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi yerleşkesinde düzenlenen tören; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU, Malatya Valisi Aydın BARUŞ, Malatya Milletvekilleri Öznur ÇALIK, Ahmet ÇAKIR, Hakan KAHTALI, Polis Akademisi Başkanımız Prof.Dr. Yılmaz ÇOLAK, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Gar.Kom.Tuğg. Mehmet Can TEPEDELEN, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet SAVRAN, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı, İnönü Üniversitesi Rektörü, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü, Vali Yardımcıları, 11 Kaymakam, MİT Bölge Başkanı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkanları, Malatya POMEM Müdürü, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Okulumuz ve İl Emniyet Yöneticileri, Mülkiye Müfettiş ve Başmüfettişleri, Kaymakam Adayları ve  basın mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.