Güvenlik Yönetiminde Çağdaş Yaklaşımlar Çalıştayı
  03 Haziran 2021

Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Güvenlik Yönetimi ve Eğitimi Araştırma Merkezi tarafından 2 Haziran 2021 Çarşamba günü Akademimiz Anıttepe Yerleşkesi Çalıştay Salonunda "Güvenlik Yönetiminde Çağdaş Yaklaşımlar Çalıştayı" düzenlenmiştir.

Çalıştay; Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ın açış konuşmalarıyla başlamış, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif KİREÇCİ, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal GÖRMEZ, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Daire Başkanı Gökhan YÜCEL, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Ramazan SEÇİLMİŞ, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kemal BAYRAM ve alanında uzman akademisyen ve uygulayıcıların katılımlarıyla Küreselleşme ve Güvenlik Yönetimi, Güvenlik Yönetiminde Teknoloji ve Dijitalleşme,  21.Yüzyılda Güvenlik Yönetimine İlişkin Tespitler, Sorunlar ve Çözüm Önerileri konu başlıklarıyla üç oturum şeklinde gerçekleştirilmiştir.