Norveç Polis Koleji Üniversitesi (Norwegian Police University College) ile Toplantı
  12 Ekim 2021

12 Ekim 2021 Salı günü Polis Akademisi uluslararası eğitim ve işbirliği faaliyetleri kapsamında Norveç Polis Koleji Üniversitesi (Norwegian Police University College) ile “Toplum Destekli Polislik ve Savaş Sonrası Polis Reformu Eğitim Programı”’na ilişkin çevrim içi toplantı gerçekleştirilmiştir.

Akademimiz Anıttepe Yerleşkesi Başkanlık Brifing Salonunda gerçekleşen söz konusu toplantıya Polis Akademisi Başkan Yardımcımız 1. Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk AYHAN, Norveç Polis Koleji Üniversitesi (Norwegian Police University College) Rektör Yardımcısı Tor Tanke HOLM, beraberindeki Norveç Polis Koleji Üniversitesi temsilcileri ve Akademimiz temsilcileri katılım sağlamış olup mutabakat zaptının sonuçlandırılması “Çatışma Sonrası Toplum Odaklı Polislik” üzerine çalıştay planlaması konuları üzerine görüşme gerçekleştirilmiştir.