Uluslararası Polis Akademileri Birliği’nin (INTERPA) Genel Kurul ve Yürütme Kurulu Toplantısı
  11 Aralık 2020

Başkanlığını Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ın ve Daimi Sekretarya görevinin ise Başkanlığımız tarafından yürütüldüğü 57 ülkeden 73 kurumun üye olduğu Uluslararası Polis Akademileri Birliği’nin (INTERPA) 18. Yürütme Kurulu Toplantısı ve 9. Genel Kurul Toplantısı Başkanlığımız koordinesinde video konferans yöntemi ile 11 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Söz konusu toplantıda Macaristan Kamu Güvenliği Üniversitesi, Filipin Ulusal Polis Akademisi ve Hindistan Rashtriya Raksha Üniversitesi’nin üyelik başvuruları olumlu değerlendirilmiş olup Uluslararası Polis Akademileri Birliği’nin (INTERPA) üye sayısı 59 ülkeden 76 kuruma ulaşmıştır.